BRIX Bouw.

KWALITEIT & OOG VOOR DETAIL

Brix Bouw Diensten

Renovatie

Als alternatief voor een verbouwing of verhuizing kan je ervoor kiezen om je huis te renoveren. Met een relatief kleine ingreep verhogen we jouw woongenot. Zo passen we bijvoorbeeld de vloeren, kozijnen, badkamer en keuken aan naar jouw wensen.

vastgoed Onderhoud

Onderhoud is van groot belang om te verzekeren dat jouw woning of bedrijfspand toekomstbestendig is. Door doelgericht onderhoud te plegen verleng je de levensduur, voorkom je grote mankementen en blijft de waarde behouden.

l

advies

Bij iedere stap in het bouwtraject staan we je bij met ons advies. We ontwerpen de bouwtekening, maken een planning en helpen bij de calculatie van de bouwkosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Beheer

Jouw pand is in goede handen bij ons voor het technische beheer. Geen zorgen meer over openstaande klussen en achterstallig onderhoud. Het object houden we nauwlettend in de gaten en we grijpen in waar nodig.

waarom kiezen voor Brix?

1

Een jong dynamisch team met het oog op de toekomst.

2

Van Advies tot Realisatie, wij ontzorgen jou tijdens alle fases.

3

Flexibiliteit en loyaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

4

Wij beschikken over een groot, betrouwbaar netwerk van experts en specialisten.

5

Creatieve ideeën die ontstaan door samen te sparren.

6

Een vast, betrouwbaar team dat bestaat uit vakmensen

recenten klussen van brix.

renovatie kuyperlaan naarden

stormschade bussum

Totaal verbouwing bussum

Zullen we koffie drinken?

Dan bespreken we gelijk de mogelijkheden!

Klanten worden blij van brix.

Frederique Kole

Brix heeft bij mij de nieuwe keuken geïnstalleerd. Ik vond het fijn dat het geen rommel werd in mijn huis en ook tijdens het klussen werd er regelmatig opgeruimd en geordend. Dit gaf mij een fijn gevoel aangezien ik thuiswerk, zo kon ik toch nog prettig in de buurt zijn! De keuken is strak afgewerkt, top!

Femke Kloosterman

Lars heeft bij mij de vloer gelegd en mijn kapotte CV gemaakt. Ik belde Lars toen ik geen warm water uit de kraan kreeg, binnen een uur was het probleem verholpen. Ik ben blij met de snelle service en de vriendelijkheid. Ik raad Brix iedereen aan die een snelle, nette en vriendelijke aannemer zoekt.

Carolien de Jong

Brix heeft onze verbouwing gerealiseerd, wat zijn we blij! Een compleet nieuwe keuken, vloer, de muur is eruit gesloopt en nog veel meer. Wij zijn blij dat we voor Brix hebben gekozen.

Xander de Bruine

Brix heeft bij mij stormschade herstelt. Er was een grote tak op het dak gevallen waardoor het een en ander verbogen was. Brix heeft dit snel en professioneel verholpen.

Wilt u bekijken of wij iets voor u kunnen betekeken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

8 + 2 =