BRIX ontwikkeling

VASTGOED ONTWIKKELINGEN

Brix ontwikkeling

Leegstaande panden die vervallen zijn, vinden we een treurig aangezicht en zonde van de onbenutte leefruimte. We zijn daarom opzoek naar verscholen pareltjes die een nieuw leven verdienen. Om jou het werk uit handen te nemen, kopen we jouw huis over zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en wij regelen de rest. Door het pand te renoveren en een herbestemming te geven, verbeteren we het straatbeeld en verwezenlijken we woonruimte in de huidige krappe woningmarkt. Zo creëren we voor iedere doelgroep een woning binnen handbereik.

samen met Brix ontwikkelen?

Wij zijn opzoek naar leuke uitdagingen en panden die een nieuw leven verdienen. Er staan nog te veel panden leeg, waar helaas niks mee gedaan word. Wij willen die panden juist herbestemmen/ontwikkelen om het straatbeeld te verbeteren en woonruimte te creëren in de huidige krappe woningmarkt.

Bekijk wat brix heeft ontwikkeld

2 onder 1 kap in Bussum

In 2018 kocht Brix dit karakteristiek arbeiderswoning uit 1900 op de Iepenlaan. Er was al jaren geen onderhoud aan verricht, en het huis was aan een serieuze upgrade toe.

Hoekwoning in bussum

In November 2021 kocht Brix ontwikkeling een ruim hoekhuis op de Iepenlaan in Bussum. We hebben het huis van de zolder tot aan de kelder vernieuwd. 

projecten begeleiding brix

Naast onze eigen projecten, leent Brix zich ook regelmatig uit als project begeleider / voorman voor andere project ontwikkelingen. Wil jij vastgoed ontwikkelen en je weet niet waar je moet beginnen? Of heb je iemand nodig die op locatie alle touwtjes in handen neemt? Laten we bellen om te kijken hoe Brix jouw project verder kan helpen. 

verkoop jouw woning aan brix

Bij Brix zijn we altijd actief op zoek naar nieuw vastgoed om te kunnen ontwikkelen. Ben jij in bezit van vastgoed, maar weet niet precies wat je ermee wilt doen? Wij kunnen je verder helpen!

Wilt u bekijken of wij iets voor u kunnen betekeken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

2 + 12 =