Diensten van Brix

Renovatie

Als alternatief voor een verbouwing of verhuizing kan je ervoor kiezen om je huis te renoveren. Met een relatief kleine ingreep verhogen we jouw woongenot. De vloeren, kozijnen, deuren, badkamer, keuken en het dak zijn enkele voorbeelden van de aanpassingen die we kunnen doen.

Na de renovatie voldoet de woning volledig aan jouw woonwensen en woon je weer met plezier en comfort in je huidige huis.

Zullen we koffie drinken?

Dan bespreken we gelijk de mogelijkheden! 

Vastgoed Onderhoud

Wat goed is, moet goed blijven. Onderhoud is daarom van groot belang om er zeker van te zijn dat jouw woning of bedrijfspand toekomstbestendig is. Door de constructie te behouden en te verbeteren verleng je de levensduur van een pand. Met tijdig onderhoud voorkom je grote mankementen en blijft de waarde behouden. Er vallen veel verschillende diensten onder vastgoedonderhoud. Zo voeren wij bouwkundige onderhoud uit, maar ook schilderwerk, beton- en gevelreparaties.

Advies

Vanaf het allereerst moment dat je bij ons komt met jouw (ver)bouwidee tot aan de oplevering. Bij iedere stap in het bouwtraject staan we je bij met ons advies. We ontwerpen de bouwtekening, maken een planning en helpen bij de calculatie van de bouwkosten.

Wel zo prettig om vooraf te weten hoe het verloop van de verbouw zal gaan. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Beheer

Jouw pand is in goede handen bij ons voor het technische beheer. Geen zorgen meer over openstaande klussen en achterstallig onderhoud. Het object houden we nauwlettend in de gaten en we grijpen in waar nodig. Dit gaat verder dan alleen een lekkende kraan.

We waarborgen de brandveiligheid, maar fungeren ook als aanspreekpunt voor alle onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Uiteraard zorgen we dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving.

Volg je ons al op social media?