Over Brix

Leuk kennis te maken.

Brix is een kleine onderneming uit Bussum. Brix is begonnen als eenmanszaak en later uitgegroeid tot een bedrijf met 2 vaste medewerkers.

Wij zijn een lokale onderneming die geen 09:00 tot 17:00 tijden kent, werktijden zijn altijd in overleg met de opdrachtgever. Brix bestaat uit een jong team met een frisse blik en creatieve ideeën.

Waarom kiezen voor brix?

Brix is een jong, ambitieus bedrijf met een team van vaste mensen en gezichten. Wij zijn een schakel voor de kleinere particulieren maar zetten ons overal voor in. Van het opknappen van een schuur tot een renovatie van een grachtenpand in hartje Amsterdam. Wij zijn betrouwbaar, flexibel en denken graag met u mee.

80

Badkamers geplaatst

35

Keukens geplaatst

14

Totaal verbouwingen

ontmoet het team van brix.

Lars ruisendaal

oprichter en eigenaar

Mijn naam is Lars Ruisendaal. Zolang ik me al kan herinneren ben ik het liefst bezig met klussen en opknappen. Vroeger stond ik met mijn vader allerlei dingen in de schuur te maken. Direct na mijn studie bouwkunde ben ik voor mezelf begonnen en zo is Brix ontstaan. Het ondernemerschap sprak mij aan omdat ik graag zelf de touwtjes in handen hou. Ik vind het sparren met de klant leuk omdat er vaak nieuwe ideeën ontstaan die je alleen niet bedacht zou hebben. De verwachting van de klant overtreffen en net dat beetje extra bieden is wat Brix uniek maakt.

Christiaan verstege

monteur

Mijn naam is Chris. Ik ben al een tijd een vast gezicht bij Brix en ondersteun het team bij allerlei projecten. Net zoals Robbe hou ik van het feit dat we verschillende klussen aannemen, dat houdt het werk leuk en divers. Het vaste team vind ik heel fijn omdat je precies weet wat je aan elkaar hebt. De orde en regelmaat die Brix biedt maakt het een hele fijne werkomgeving.

robbe man

monteur 

Mijn naam is Robbe. Ik ben begonnen als stagiair bij Brix maar inmiddels een vast gezicht bij het bedrijf. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik graag met mijn handen werk en mooie dingen maak. Ik vind het fijn om in een klein, vast team te werken die allerlei soorten klussen aanneemt. Van een vloer leggen, tot slopen tot een nieuwe keuken plaatsen.

Volg je ons al op social media?